Ook Stadsdeel Zuid heeft blijkbaar geld teveel

Solidariteitsoproep!

Petitieflyer BoerenweteringStadsdeel Zuid heeft ook plannen voor een ondergrondse garage, onder het water: de Boerenweteringgarage. Deze garage kost maar liefst 40 miljoen euro voor 400 plekken (omgerekend naar parkeerplek is de Singelgrachtgarage dan nog goedkoop!). Blijkbaar heeft ook Stadsdeel Zuid geld teveel in deze tijd van de ergste economische crisis sinds decennia.

Zoals wij vaker hebben gezegd, is de vereniging niet tegen kleinschalige, ondergrondse garages maar wel tegen megagarages die de openbare ruimte verpesten en die ook nog eens een (op één plaats geconcentreerde) verkeersaantrekkende werking hebben, met bijbehorende consequenties voor onder andere verkeersveiligheid en luchtkwaliteit. Tevens vinden wij dat de kosten voor de Singelgrachtgarage – en ook voor de Boerenwetering – buiten proporties hoog zijn. Er moeten andere, minder dure oplossingen te bedenken zijn!

Steun de bewoners rond de Boerenwetering in hun strijd tegen deze dure parkeergarage en onderteken de petitie op: stopplanzuid.petities.nl. Of download de flyer in PDF format en stuur deze naar het adres die op de flyer staat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: